Zaaldienst Schema 1e Helft 2019

Beste Leden,
Na heel wat puzzeluurtjes is de aanwijzing van de scheidsrechters en tellers nagenoeg rond. Het schema zal ook naar de aanvoerders worden verspreid. Zorg ervoor dat je op de aangewezen avond op tijd aanwezig bent. Als scheidsrechter wordt verwacht dat je 20 minuten voor aanvang er bent. (Eerder wordt gewaardeerd) Bij de wedstrijdronde van 19.30 moet namelijk de velden opgezet worden. Het verzoek aan de ouders van de jeugd op hierbij een hand te helpen. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt aan de aanvoerders dan wel coach of contactouder gevraagd om het “standaard team” alvast in het DWF in te lezen. Alle leden voor zover bekend zijn in een team ingedeeld, inclusief shirtnummer. Bij het niet opkomen dagen als scheidsrechter en teller wordt de boete van de nevobo aan het team doorberekend. Dit geldt ook voor het niet tijdig invoeren van de uitslag van de wedstrijd.

Mocht na aanleiding van bovenstaande vragen zijn dan contact met Jaap worden opgenomen, wedstrijdsecretaris@vvnetwerk.nl

Netwerk Wedstrijden 1e helft 2019 dd Okt 2019