Informatie mix recreanten

Wil je niet deelnemen aan een reguliere competitie, maar toch lekker ballen, dan biedt VVNetwerk je als volwassene de mogelijkheid om bij de recreanten te komen spelen. In een meer ongedwongen sfeer en met misschien ook wel iets minder verplichtingen, heb je de mogelijkheid om enkel te trainen of in een team te spelen.

Dit seizoen neemt Netwerk met 3 (mix) recreantenteams deel aan de recreantencompetitie. Er wordt in alle drie de mogelijke klassen gespeeld (Toppoule, Mix A en Mix B competitie). Dit laat wel zien dat er zeker ook bij de recreanten op niveau gebald kan worden. Daarnaast zijn er een aantal leden die alleen aan de trainingen deelnemen.

Trainen doen we met z’n allen op woensdagavond van 20.30 uur tot 22.30 uur. Samen doen we de warming up en oefeningen en aansluitend een teamtraining en een onderling partijtje. Door te mixen proberen we iedereen de aandacht te geven die ze nodig hebben. Aansluiten bij de trainingen kan in basis op elk niveau. Wil je ingedeeld worden in een team, dan is een bepaald basisniveau wel noodzakelijk.

De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld. De uitwedstrijden ook op een doordeweekse avond. Welke hangt af van de tegenstander. In totaal speel je ongeveer 14 wedstrijden per seizoen.

We durven te zeggen dat we een gezellige club mensen zijn die open staan voor nieuwe gezichten en nodigen je dus van harte uit om de stap naar ons te maken. Volleybal is onze gemene deler, maar we houden ook van gezelligheid. Naast de gebruikelijke “na de wedstrijddrankjes” gaan we er enkele keren per jaar met z’n allen op uit voor een leuke activiteit.

We begrijpen dat je niet meteen in het diepe wilt springen. Het is mogelijk om te kijken of het wat voor je is. Je kan drie keer mee te trainen voordat je de keuze maakt of je verder gaat of niet. Lijkt het je wat; mail dan naar recreanten@vvnetwerk.nl

Ben je nog niet zover en wil je ons eerst zien spelen; houdt dan het wedstrijdschema op deze site in de gaten. Je bent van harte welkom!

Volleybal Vereniging Netwerk Mix Recreanten