Netwerkfeest op vrijdag 24 april – uitgesteld

I.v.m. het Coronavirus gaat dit feest niet door op 24 april. De feestcommissie organiseert op een ander moment een knalfuif ter gelegenheid van 50 jaar Netwerk! Houd de website in de gaten.

——————————————————————————————————————–

FEESTAVOND! GEZELLIGHEID, HERINNERINGEN EN MUZIEK VAN ’69-NU

Vrijdag 24 April is het zover: dan vieren we dat we als vereniging alweer 50 jaar bestaan. Dat is toch zeker wel een feestje waard! Daarom organiseren we een feestavond voor alle leden van Netwerk, vrijwilligers (geen lid, maar wel actief voor de vereniging of een team, bv. als coach, trainer of manus-van-alles) en oud-bestuursleden. Het belooft een hele leuke avond te worden, met veel (oud)bekenden, herinneringen, drankjes, hapjes en natuurlijk lekkere muziek van 1969 tot nu. Jullie komen toch ook wel?

Het feest vindt plaats in de mooie kantine van DSVP in Pijnacker en bestaat uit twee delen:

• Van 17.30 tot circa 20.30 is het feest voor de D-jeugd (mini’s) en C -jeugd. Deelname is gratis en voor een actief programma, eten en drankjes wordt gezorgd.
  • Vanaf 20.30 start het feest voor de B- en A-jeugd en volwassenen. Entree is gratis en inclusief o.a. een welkomstdrankje.

Wil je je van tevoren aanmelden? Zo kunnen we met iedereen rekening houden bij de inkoop en ervoor zorgdragen dat iedereen een gezellige avond heeft. Aanmelden kan t/m 17 april via feest24april@vvnetwerk.nl. Meer informatie volgt dan in de week voor het feest.

Groeten van het feestcomité,

Hans (recreanten)