Buitentoernooi en reünie op zondag 7 juni – uitgesteld

I.v.m. Coronavirus kan dit toernooi op 7 juni niet doorgaan. Meer informatie volgt, dus houd de website in de gaten.

——————————————————————————————————————–

Wij nodigen jullie uit voor het buitentoernooi en onze reünie die wij organiseren ter ere van ons 50-jarig jubileum.

Het buitentoernooi vindt plaats op zondag 7 juni 2020 vanaf 12:00 uur bij korfbalvereniging Avanti in Pijnacker. Aansluitend is er vanaf 16:00 uur een reünie met muziek en een geheel verzorgde BBQ in de kantine bij korfbalvereniging Avanti.

Om 12.00 uur kun je meedoen met het buitentoernooi. Je kunt een team inschrijven (40 euro per team). Je kunt je ook individueel opgeven (7 euro per persoon). Dan word je ingedeeld in een mix team. Je kunt ook gezellig langs komen om de teams aan te moedigen.

Na het buitentoernooi is er tijd om gezellig bij te praten. Na het officiële gedeelte en de prijsuitreiking wordt de BBQ aangestoken. Je moet je hiervoor van tevoren opgeven (15 euro per persoon).

We hopen op een grote opkomst, dus mocht je nog oud leden kennen, laat ze dan weten dat ze van harte welkom zijn.

Voor eventuele vragen stuur een mail aan:

lustrum50jaar@vvnetwerk.nl