Bedrijventoernooi op donderdag 9 april – uitgesteld

I.v.m. Coronavirus kan dit toernooi op 9 april niet doorgaan. Meer informatie volgt, dus houd de website in de gaten.

——————————————————————————————————————–

Donderdag 9 april wordt er ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Netwerk een toernooi voor bedrijven georganiseerd.
Een ideale manier om je collega`s eens op een andere wijze de bal toe te spelen. En misschien gaat dat wel zo goed dat jullie bedrijfsnaam als kampioen op een mooie wisselbokaal kan worden bijgeschreven.

Uiteraard staat bij Netwerk en dus ook bij dit toernooi de sportiviteit en gezelligheid bovenaan. En wie weet worden je collega`s wel zo enthousiast dat ze daarna een aantal keer gratis willen komen meetrainen of direct lid worden.

Het evenement vindt plaats op donderdag 9 april van 19:00-23:00 in sporthal de Viergang in Pijnacker.
De kosten voor het volleyballen zijn 50 euro per team, incl. 1 drankje bij de afsluiting. Van 18:00-19:00 is het mogelijk om voor 10 euro een maaltijd in de Viergang te gebruiken en nadien sluiten we daar af met de prijsuitreiking en kun je onder het genot van een hapje en een drankje napraten.

Het aantal teams dat kan meedoen, is beperkt, dus verzamel snel mensen op je werk en schrijf je dan in via de link op de website. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en volgt er begin maart een mail met extra informatie en de spelregels bij het toernooi.

Voor eventuele vragen stuur een mail aan:

bedrijventoernooi@vvnetwerk.nl