Informatie

Vind je volleybal een leuk spelletje, en speelt de gezelligheid daarbij voor jou ook een rol, dan ben je van harte welkom bij de Recreanten van Netwerk. De Recreanten bestaat uit 3 teams; 2 mix teams en 1 heren team. We trainen en spelen onze thuiswedstrijden in Sporthal De Viergang, aan de Sportlaan in Pijnacker.

Elke woensdag avond wordt er getraind van 20.00 uur tot 21.30 uur, (meestal) onder leiding van een trainer. Hierbij wordt getraind op techniek, wordt er team training gegeven en wordt er afgesloten met een onderling partijtje. Na de training wordt er meestal nog even gezellig nagekletst/-geborreld.

Elk team speelt zo’n 14 wedstrijden per seizoen, De thuis wedstrijden spelen we normaal gesproken op de vrijdagavond. De uitwedstrijden worden ook op een doordeweekse avond gespeeld, en is afhankelijk wanneer de tegenstander hun thuiswedstrijden speelt.

Naast het volleyballen, organiseren we ook zo nu en dan een ander activiteit. Zo zijn er de laatste jaren diverse activiteiten georganiseerd, zoals bv. boogschieten, curling, bowlen. Ook wordt er aan het eind van het jaar deelgenomen aan het Netwerk oliebollentoernooi. En, wordt het seizoen elk jaar afgesloten met een gezellige BBQ.

Spreekt dit alles je wel aan, en wil je een keer komen kijken, sfeer proeven of mee trainen, dan ben je van harte welkom. Je hebt de mogelijkheid om 3x mee te komen trainen om zo te ervaren of dit ook wat voor jou is.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor een proeftraining, mail dan naar recreanten@vvnetwerk.nl