Informatie Oliebollentoernooi 2017

Zaterdagavond 30 december is het traditionele Oliebollentoernooi in sporthal De Viergang. De inschrijving is gesloten en 23 teams gaan strijdend het jaar uit. De teams zijn verdeeld in 3 poules. Poule A en B zijn de “ervaren” teams en poule C de “onervaren” teams. Het belooft een spektakel stuk te worden. Nieuwsgierig geworden, beleef het mee en kom kijken. De wedstrijden zullen om 19.00 uur starten, rond 23.00 is de laatste wedstrijd afgelopen. Vanaf 22.00 uur zal Feest DJ Avorio een swingend karakter geven aan het geheel.

In de bijgevoegde bijlage treffen nadere informatie aan.
Het aanmelden van de teams kan van 18.30 – 18.50 uur.

Mocht je voorafgaand aan het toernooi nog een hap willen eten? Restaurant De Viergang heeft een heerlijke sate schotel.
Heb je hier interesse in neem zelf even contact op met restaurant de Viergang 015-3615444

Namens VV Netwerk
Jordy Weijgertse en Jaap Mensink