Minitoernooi

Eén keer per seizoen organiseert Netwerk een regionaal minitoernooi. De mini’s van Netwerk en alle andere verenigingen uit de omgeving komen dan op een zaterdag naar Pijnacker om tijdens een groot toernooi te laten zien wat ze kunnen. Op andere zaterdagen in het seizoen worden de toernooien door andere verenigingen georganiseerd. Ouders en familie zitten langs de kant, coaches en spelers zorgen voor leuk spel. Zo is het dus altijd gezellig en wordt er natuurlijk geprobeerd die glimmende wisselbeker te winnen!

De mini’s t/m 9 jaar (niveau 2 en 3) spelen ’s morgens van 9:30 uur tot en met 12:30 uur.
De mini’s van 10 tot 12 jaar (niveau 4, 5 en 5+) spelen ’s middags van 12:45 uur tot en met 16:00 uur.
Tijdens de toernooien dragen de mini’s een groen shirt van VVNetwerk. Deze shirts zijn er in de maten 140 (L) en 152 (XL). Ze zijn voor 10 euro te koop bij de coördinatoren.

Op de website van CMV Haaglanden www.cmvhaaglanden.nl vindt u onder andere de toernooidata en de uitslagen van het seizoen 2016-2017.

< Toernooien