Jeugdweekend

Elk jaar organiseren wij weer een jeugdweekend speciaal voor de mini’s en jeugdleden. Dit jaar vertrekken we op vrijdagavond 15 september om ongeveer 19:00 uur vanaf sporthal de Viergang. Op zondag 17 september rijden we om ongeveer 16:00 uur weer terug naar huis.

Afgelopen jaren zijn we naar kamphuis ‘De Beukhof’ in Putten op de Veluwe (www.debeukhof-putten.nl) geweest en ook dit jaar gaan we hier weer naartoe.

Klik hier voor de foto’s van 2015!

Het kamphuis beschikt over 7 aparte slaapzalen van 10 personen. Elke leeftijdsgroep kunnen we dus op een eigen slaapzaal indelen. Ook de mini’s kunnen we een eigen slaapzaal geven, zodat onze jongste deelnemers voldoende nachtrust krijgen.

Natuurlijk rekenen wij op veel aanmeldingen, want zeg nou zelf wie wil dit nu missen? Ben je nog nooit mee geweest? Vraag dan eens aan teamgenoten die eerder mee geweest zijn hoe leuk het was. Wij kunnen je verzekeren dat zij zullen antwoorden dat je dit moet meemaken! En hoe meer mini’s en jeugdleden er mee gaan, hoe gezelliger het wordt!

Als de inschrijving geopend is, publiceren we de deelnemers op de deelnemerspagina. Zodra er nieuwe aanmeldingen zijn, werken we de deelnemerslijst bij, zo kan je goed zien welke van je teamgenootjes gaan en wie je nog even aan moet sporen om mee te gaan.

Vul snel het inschrijfformulier in!

De kosten voor het weekend zijn 50 euro per persoon. Je ouders moeten dit bedrag meteen bij inschrijving overmaken op rekening NL20 RABO 0142 8952 45 t.n.v. volleybal vereniging Netwerk o.v.v. je naam en jeugdweekend 2017.

Voor het vervoer maken we altijd gebruik van eigen vervoer. We willen daarom graag weten of je ouders je kunnen brengen en/of halen, of dat je met iemand anders mee moeten rijden. We willen ook graag weten of er nog andere kinderen met je ouders mee kunnen rijden. Op het inschrijfformulier kun je deze informatie aangeven. Uiterlijk een week voor vertrek maken wij een auto indeling bekend. Je weet dus ruim van tevoren wie er met je mee rijden of met wie jij mee kunt rijden.

Als je vragen hebt over het jeugdweekend kun je een mail sturen naar jeugdweekend@vvnetwerk.nl. Ook als je ideeën hebt om het jeugdweekend nóg gezelliger te maken, kun je suggesties naar dit mailadres sturen.